Van három benti cicánk és gondoltam vennék nekik egy önetetőt szárazeledelre. Most egy tálból szokták enni, de nem verekednek rajta, türelmesen kivárják egymást. :)
Reggel szoktam teletenni a táljukat ami majdnem egész estig kitart, két tálba meg nem szeretném tenni, gondoltam így egy önetetőre, amiből csomó választék van a neten.
A cicáink nem az a felborítós természetűek, de olyat vennék ami nem instabil.
A macskák nem habzsolnak, tudnak eléggé kulturáltan enni, úgyhogy szerintem nem rossz ötlet.
2023. nov. 11. 22:14
2/10 Salx Narval válasza:
Nekem egyetlen aggályom van csak az önetetőkkel kapcsolatban mégpedig az, hogy a benne tárolt táp hosszú időn át érintkezik a levegővel, mintha nyitva hagynánk a tápos zacskót. Az én macskám pl nem szívesen eszi már meg a párától felpuhult, szívós tápot. Szerintem ezek használatával a tápok veszítenek a frissességükből és kevésbé roppanósak mint egy jól lezárt zacskóból adagolt táp. Nem vagyok ellene de én max szükség megoldásként használnám ideiglenes jelleggel.
2023. nov. 12. 04:06
3/10 A kérdező kommentje:
2
Az önetetők le vannak zárva felülről, van rajta fedő.
2023. nov. 12. 17:07
4/10 anonim válasza:
Elég mulatságos nézni, amint a cica elfordítja a fejét az adagoló irányában és a kis mancsával próbálja kicsalogatni az apró szemeket. Egyébként is egy egész estét vagy estéket betöltő sínvonalas színházi előadással ér fel a cica viselkedését figyelni a kifejezéseit megérteni.
Nincs beszédesebb a cicánál, csak tudni kell megérteni amit mond.
2023. nov. 12. 20:36
5/10 Salx Narval válasza:
Én azt jól tudom, hogy felülről zártak de alul mindegyik nyitott.:D
2023. nov. 13. 04:18
6/10 A kérdező kommentje:
5
Akkor nálad túl párás a levegő. Nálunk eddig a kis táljukban van egész nap a száraz táp és nem puhult meg még sosem.
2023. nov. 13. 14:09
7/10 Salx Narval válasza:
Egy nap alatt nálunk sem de egy hét elteltével már igen. Mit mondjak, nem olyan drágák vegyél egyet és próbáld ki. Kettő, v több macska etetésénél én célszerűbbnek tartom a nagyobb etetőedények használatát amihez mindegyik kényelmesen hozzáfér egyszerre. Hiába van mindegyiknek sajátja legtöbbször ugyanabból akarnak enni és persze egyszerre.:D Ezt is próbáld ki ha gondolod.
2023. nov. 14. 06:04
8/10 A kérdező kommentje:
Ilyet rendeltem, már úton van. :) Haszontalan ára van.
Ha nem válik be, akkor csak esznek majd a tálból a tartály nélkül. :D
Attól nem kell tartanod, hogy nem működik v, hogy a cica idegenkedik tőle. Kitaláltam neked valamit aminek szerintem jó hasznát vennéd. Tegyél a tartály zárófedele alá ilyen kis zacskókba kapható nedvességelszívó párnácskát. Némelyik macskatápos zacskóba, v cipős dobozba, stb is tesznek. Jó etetést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!