Mi baja a macskámnak ? Hívtam, mert hoztam neki ételt és valahonnan előmászott, de nagyon dülöngélve lépkedett. Miért van ez ? Mérgezés ?
Akinek volt már ilyen, mi a tapasztalata ?
Adtam neki egy kis tejet, de azt is úgy itta, hogy közben tüsszentett tőle, mert gondolom felszívta véletlenül...
Aki tapasztalat már ilyet, az kérem írja meg, hogy mi volt a baja!
Kellene félni miatta ?
Vagy csak sima rosszullét és elmúlik kis idővel ?
Most itt vagyok vele és nyugodtan van...
Köszönöm!
Fiú, lány, ivartalanítva van-e? Kinti vagy benti macska, van-e valamilyen ismert betegsége?
És még ezen információk birtokában sem tudjuk megmondani, hogy mi baja lehet. Állatorvos kell.
Vidd állatorvoshoz!
Ugyanilyen tünetei voltak Miki cicámnak, én is mérgezésre gondoltam, de kiderült, hogy a veséjével vannak gondok. 1hét infúziózás után el kellett engednünk.
Persze nem azt mondom, hogy itt is az lehet, de nézesd meg a lehető leghamarabb!
Olyan nincs, hogy sima kis rosszullét...
Orvoshoz kéne vinni, minél gyorsabban. Gondolom kinti macska, ha felvetődött a mérgezés meg hívogatni kellett... Kintiként a napjaik amúgy is meg vannak számlálva, simán megvan az esélye a mérgezésnek is. Mérgezés gyanújánál mondjuk kb azonnal vinni kellett volna állatorvoshoz, és nem ide írkálni, mert ha méreg van a dolog hátterében, akkor már késő szegény szerencsétlennek.
Igen, vidd állatorvoshoz!
Megjegyezném, hogy a macskáknak nem szabad tejet adni, mert általában laktóz érzékenyek.
A patkányméreg annak a felelősége aki kihelyezi. Kihelyezéskor biztosítani kell, hogy csak a patkányok fogyaszthassanak belőle, a házi állatok, kisgyerekek semmiképp se férhessenek hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!