Mit tegyek ilyenkor ??
Az 5 hetes macskám 4 napja beteg.
Az első két napon “csak” napi egyszer ment a hasa és egyszer is hányt. De a második napon észre vettem hogy a hányásában vékony pár centis gilisztára hasonló volt. Elvittem állatorvoshoz egyből, féreghajtót adott, de csak 1 db tablettát, azt kell negyedelnem és 4 napig kell szednie. Nem kevés ez így neki ? Azt olvastam hogy amelyik macska férget hány annak nem elég a féreghajtó:((
Kamilla teát NEM adunk egy eleve kiszáradt állatnak, bszki!
Igazán jó lenne kiirtani úgy egyén szinten ezt a nevetsgées kamillateáztatást, amikor az SZÁRÍT. Nyálkahártya-szinten káros, legyen szó a szemről, vagy bármi másról.
Kérdező: a macskád haldoklik, mikor akarod orvoshoz vinni? (olyanhoz, aki ért is a szakmájához).
Rosszul fogalmaztam magam. Igen, saját erőből nem nagyon eszik de kiszáradni nem fog mert fecskendővel etetem és itatom. Az állatorvos nem csak azt írta fel, hanem adott neki 2 injekciot meg valamit nyomott a szájába de már fogalmam sincs mit. Féreghajtó mellé Pro-pet pasztát is adott. Nekem csak az az érdekes hogy 1 db féreghajtót adott amit 4 napig kell szednie.
Mára már jobban van de még nem az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!