Milyen macskád van? Mik a jellemzői?
Figyelt kérdés
linkelsz képet, ha van?:)2010. okt. 18. 19:17
1/11 anonim 

válasza:

2/11 A kérdező kommentje:
egyem meg:) nagyon édes!!!
2010. okt. 18. 19:32
3/11 anonim 

válasza:

Házi macska, ivartalanított, jó egerésző-verébfogó, imád enni és aludni és szereti a kutyát kergetni, ő az én kis pitbullom!
6/11 anonim 

válasza:

7/11 anonim 

válasza:

[link] házicicus....egy maine coon cicát cseréltem erre:-)
9/11 anonim 

válasza:

[link] A neve Folti és nagyon okos mindig meglep valami új dologgal .Sok olyan tulajdonsága van ami inkább a kutyákra jellemző.
10/11 anonim 

válasza:

Az én cicám normális rövidszőrű házimacska, hófehér alapon halvány krém csíkokkal, a farka fekete, a lábai is sötétebbek.A szemei kék színűek.
MIvel evés közbe morog, s szemfüles az evés közbe, Morgónak neveztük el.Új képünk nincs, csak régebbi,de azon még nagyon kicsike volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!