2/11 anonim válasza:
A macskák imádják az ilyesmiket! Két pofára fogja tömni a cicus! Baja nem lehet tőle. 🐱
3/11 anonim válasza:
:D a törpeharcsátol pl nemvolt baja a macskának a filétől meg biztos hogy nemlesz baja
És szerintem annyit nemadsz neki hogy higanymérgezése legyen
4/11 anonim válasza:
Mármint konzervet, ami olajban van? Vagy natúr vagy milyen makrélafilére gondolsz?
A makréla olajos hal, ami konzervben kapható, azt nem adnék a cicának, mert az még plusz olajban is áll, nagyon olajos emiatt, könnyen okozhat hasmenést, emésztési problémákat, rossz esetben akár hasnyálmirigygyulladást is. Maga a hal nem okoz problémát, tehát azt kaphat.
5/11 anonim válasza:
Mármint az emberi fogyasztásra szánt makrélakonzervre gondolok, hogy azt nem adnék. (előző vagyok)
6/11 anonim válasza:
5. Baromság! Sőt, szoktam javasolni az olajos halat, ha nehezen kulázik a macska/kutya.
7/11 anonim válasza:
7-es: de itt most nem arról van szó, hogy székrekedése van az állatnak.
8/11 anonim válasza:
Igen, a cicus imádja az ilyen finomságokat
10/11 anonim válasza:
Én tonhalkonzervet szoktam néha adni neki, de szigorúan csak a natúrt. Szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!