A macskákra a permetrinen kívül egyéb piretroidok (különböző rovarirtószerek hatóanyagai) is veszélyesek?
Piretrin permetrin nem jó a macskának.
Csak arra nem tud soha senki válaszolni, hogy akkor mi a jó... :)
3: "A készítmény piretroid típusú hatóanyagot tartalmaz, melyre a macskák különösön érzékenyek. A macskák pihenőhelyeit és az általuk gyakran látogatott felületeket tilos kezelni."
:(
5, Szerintem az 1-2 hétig senki nincs a lakásban az bőven elég, hogy emiatt biztosan nem lesz bajuk, 1-2 nap is elég lenne - mivel nem hajtógázos, ha megszárad, és utána nem nyalják fel, akkor biztosan nem tud gondot okozni.
Értelek egyébként, mi az Insecticide 2000 nevű szerrel voltunk ugyanígy, kb. ugyanez, hogy rajta van, hogy melegvérűek mellett használható, gyerek mellett használható, még konyhában élelmiszerek mellett is használható, ipari konyhákra javasolt stb.
Évekig használtuk (korábban kutya, aztán a cicuk mellett), én is ajánlottam bárkinek, mire egyszercsak nem árulták többet az állatos boltban, ahol vettük. Mikor kérdeztük, hogy miért, akkor mondták, hogy ja mert kiderült, hogy a cicákra káros, és emiatt.
Azóta nem találtam semmit, ami helyettesítené. :( Sajnos nálunk benti cicák, viszonylag pici lakás, nem zárhatom el őket tartósan, hogy úgy használjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!