Elképzelhető, hogy megmérgezték a cicámat?
Szerintem ne hallgass ezekre kirakatállatvédõkre.
Õk semmit sem tesznek valaszeg, azonkívül, hogy itt belerúgnak abba, aki a lehetõségei miatt csak kevest tud segíteni.
Szégyellheti magát aki a jószándékú emberbe belerúg, csak azért, hogy a saját tétlenségét ezzel mentse.
Ne is menj bele, igazuk van. Ha megmentessz valamit akkor nem lököd ugyan ott kerék alá, kutya szájába, méreg elé, hanem keresel neki egy helyet ahol élhet.
Karámot/kifutót is kaphatott volna, ha nagyon meg akarod menteni.. de csak etetted, ahogy biztosan nem egyedül a környéken. Másnak is lehetett volna legalább annyi esze, hogy nem hagyja kint rohangálni. Rendes állatmentőknek is lehet ilyenkor szólni, keresnek normális ideiglenes gazdit.
Kedves 26-os válaszoló!
Igen, 2 dologban is rátapintottál a lényegre. Van, aki csak fekete-fehéren látja a történetet (persze, azt nem is ismerik, az is igaz), köztes állapot nem is lehet. Azt sem látták (sok más befogadott cica mellett) ez is milyen boldogan játszadozott, és írhatnék itt sok mindent.. de támadni jó, szeretik azt sokan. A másik: többször megfogadtam, hogy nem kérdezek itt, de még az egyik alapítványnál is rámcsapták a telefont, persze meg sem hallgatva. Szóval volt, hogy más véleményére voltam kíváncsi, tapasztalatokra, nem az interneten olvasgatni, hát ott is több volt a bántó megjegyzés. De azt is lehetne másképp fogalmazni, hiszen nem tudják mi van egy ember vagy egy történet mögött. De szerencsére azért vannak - itt is voltak kivételek, akik "emberien" válaszoltak. Neked is köszönöm, és itt már talán nem is a cicáról van szó, szerintem Te megérted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!