Hogy foglaljam le a macskám?
A cicámnak nagyon nagy a játék igénye, nem tudok vele ilyen sokat jatszani. Illetve milyen új játékokat probálhatnék ki vele?
Szoktam neki játékokat dobálni neki, a botos játékot is huzgalom elotte, szokram neki jutalomfalatokat dobálni. Alufolia golyo, cipofuzo, van ilyen kör alakú játéka amibe tudja a labdát gurigatni. Ezeken kívül valami otlet?
Kínai boltban, pepcoban, fressnapfbanes az összes állatos webáruházban megvettem az összes fajta játékot nekik, de a kedvencük a cipőfűző, zöldborsó, szatyor 🤣
Bármit kitalálnak, bármivel elszórakoznak, egymással is kergetőznek, birkóznak.
Az enyem a szivacsokat imadja, szerencsere nem tepi oket szet, csak imadja cipelni a szajaban
De egy ido utan azt is megunja.
Ugy erzem sokat unatkozik ez tenyleg lehet vagy en aggodom tul?
Honnan gondolod, hogy unatkozik, az őrületbe kerget? 🙂
A cicák imádnak aludni, fetrengeni, punnyadni, ha unatkoznak, akkor addig pörögnek, míg meg nem unod, és bele nem mész valami játékba.
Nekem legalábbis nem nagyon volt olyankor választási lehetőségem, egyértelmű volt, hogy unja magát, és az én feladatom a szórakoztatása (legalábbis szerinte) 😀
Egyébként nálunk is a cipőfűző volt a legjobb játék...
Vagy ha a saját energiáiddal szeretnél spórolni úgy, hogy az övét kicsit levezeted, akkor próbálkozhatsz cicalézerrel, ha szerencséd van, akkor elrohangál utána 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!