Egyes emberek miért azzal példálóznak, hogy ha a macska kijárós akkor összeszarja a kertet?
"Nekem benti macskáim vannak a benti tartás híve vagyok"
Benti macska alomba kakil, amit napiszinten kiszedsz. Kinti macskának meg lényegében az egész világ egy alom és nem takarít utánuk senki. Ráadásul puhább földbe tudják csak elkaparni a kakát, úgyhogy nyilván Marika néni frissen felkapált veteményeskertjét fogják előnyben részesíteni, a kőkemény, senki által nem gondozott földterület helyett.
"Az emberek nem tudják, hogy a macska elássa miutàn végzett a dolgàval?"
Hát de, pont ez a lényege! Rendezgeted a kertet és belenyúlsz a betemetett macskaszarba...
Engem a macskaszar meg ugy annyira nem is erdekelne, de belefekszenek a vetemenyesembe, elassak, igen, pont a legrosszabb helyen.
Rengeteg novenyemet kapartak mar igy ki, fekudtek el.
De a legrosszabb mind kozul az ivaros macskapisi. Nagyon sok kart csinaltak mar nekem, lehugyozzak a kerti butorokat, parnakat, mindent, ha elol merem hagyni par orara, mert epp jo ido van…
Ja amugy kutyam is van :D
De hat igen, leginkabb benti, viszont kijar a kertbe napi tobbszor, de igy is sok a macska.
Pedig azt hittem anno; hogy ez hasznalni fog, ha mar ugy is akartam kutyat, akkor kellemest a hasznossal.
Talan ha kint tartanam, mas lenne a helyzet, de kistestu, igazi kis kanapekutya 😅
#5 Két nagytestű kinti kutyám van. Ugyanúgy megoldják a kis szemetek, hogy valahogy odapiszkítsanak.
Maximálisan benti tartás híve vagyok, ha a gazda nem tudja kerítésen belül tartani a macskáját. Nekem is van egy benti cicám. Baromi sok kárt okoznak a szabadon kószálni hagyott macskák (védett madarak/hüllők, kisemlősök levadászása, ürülék, rengeteg gazdátlan kismacska stb.)
Hova ássa el? A veteményesben, ahol jó laza a talaj.
Pont azért kapáltatom fel hogy macskahúgyos/sz4ros zöldségeket, gyümölcsöket ehessek.
"Az emberek nem tudják, hogy a macska elássa miutàn végzett a dolgàval?"
Ezt légyszi mondd el a szomszédunk macskáinak is, akik rendszeresen hátrahagyják a nyomaikat a kertünkben vagy a teraszon. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!