Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Okozott már nektek anyagi...

Okozott már nektek anyagi kárt a macskátok?

Figyelt kérdés
Miben tett kárt?

2023. aug. 15. 20:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kiskorában imádott a függönyön mászkálni. Cipőmet is kaparta már szét, ruha alját, kanapé szövetét is.
2023. aug. 15. 22:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Macska=anyagi kár

A kanapén a karmozás volt a legrosszabb (pedig háromféle kaparófája volt)

2023. aug. 15. 22:19
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem, semmi különösebb gond nem volt vele.
2023. aug. 16. 05:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb kár egy bögre, egy matchával teli kis fűszertartó üveg, és egy régi hűtőtáska volt (csirkét hoztam benne, nem csodálom hogy azonnal rávetette magát)

Párszor meg akarta rágni a párom egymilliós (részletre vettük munkaeszköznek, amúgy nem telne rá, szóval tényleg óriási kár lett volna nekünk) Apple laptopjának a csücskét. Erről elég "szép" videók vannak.

Illetve egyszer tabletezés (iPad, ez "csak" félmillió) közben mozgattam neki a cicapecát, erre a dilis bolhabusz egy amúgy elég impresszív szaltót csinált a levegőben, és pont felém zuhant. Próbáltam egyszerre védeni az eszközt, elkapni a macskát, és valahogy a saját irhámat is menteni :D

2023. aug. 16. 11:36
 15/21 harebell ***** válasza:
100%

Szúnyoghálókat kiszaggatta

Szőnyeggel szeret harcolni, meg is látszik rajta :D

Fa ajtók, ajtófélfák szétkaparva

Sok harisnyát kiszakított (ki tudja nyitni a fiókot)

Minden bőrt és műbőrt imád harapni és karmolni. Cipők, táskák, telefontokok, laptoptáska stb

Tört egy-két kisebb dolgot, azokat szerencsére nem komoly értékben

2023. aug. 16. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
De jó hogy akinek nem tett kárt a cicája az mind le van pontozva 😄
2023. aug. 16. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:
5%
Rendszeresen belepisilt a tévébe, bele is fosott főleg amikor az M1-re kapcsoltam de nem volt kár érte úgyis ki akartam már dobni.
2023. aug. 17. 13:00
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb vázám meg egy tányért tört el a macskám. Emellett a függönyt is szakítja. A mosogatoszivacsot megeszi és csak bennt mentem tartani. Éjjel míg alszom járkál az asztal tetején meg a mosogatoban. Egy levél tablettámat is eltüntette mindenestül. Csak 4 hónapos a cica. De mikor hizeleg olyan aranyosan dorombol meg szeret mellettem feküdni és sír ha nem vagyok otthon. Alig volt 1 hónapos mikor kaptam.
2023. aug. 19. 15:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18. lesz ez még "rosszabb" de aztán majd leszokik róla. az enyém is leszokott. Csak fiatalság, bolondság.

Emlékszem a macskánk régen szétrágta anyám egy egész doboznyi gyógynövényes altatóját 😂😂 le nem nyelte csak szetaprította és belefekudt.. a fogkrém uez. szetragta a tubust és addig cibálta amíg az egész közlekedő fogkremes volt.

2023. aug. 19. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mert engem is harap. Sokszor beleharap akarom a és csak 4 hónapos. Néha azt hiszem hogy kutyának készült csak macska lett belőle. Volt kétszer olyan hogy olyan furcsán nyávogott mintha ugatna. Ha zaj van mindig felemeli a fülét és ha lehet a zaj irányát figyeli.
2023. aug. 19. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!