Okozott már nektek anyagi kárt a macskátok?

Macska=anyagi kár
A kanapén a karmozás volt a legrosszabb (pedig háromféle kaparófája volt)

A legnagyobb kár egy bögre, egy matchával teli kis fűszertartó üveg, és egy régi hűtőtáska volt (csirkét hoztam benne, nem csodálom hogy azonnal rávetette magát)
Párszor meg akarta rágni a párom egymilliós (részletre vettük munkaeszköznek, amúgy nem telne rá, szóval tényleg óriási kár lett volna nekünk) Apple laptopjának a csücskét. Erről elég "szép" videók vannak.
Illetve egyszer tabletezés (iPad, ez "csak" félmillió) közben mozgattam neki a cicapecát, erre a dilis bolhabusz egy amúgy elég impresszív szaltót csinált a levegőben, és pont felém zuhant. Próbáltam egyszerre védeni az eszközt, elkapni a macskát, és valahogy a saját irhámat is menteni :D

Szúnyoghálókat kiszaggatta
Szőnyeggel szeret harcolni, meg is látszik rajta :D
Fa ajtók, ajtófélfák szétkaparva
Sok harisnyát kiszakított (ki tudja nyitni a fiókot)
Minden bőrt és műbőrt imád harapni és karmolni. Cipők, táskák, telefontokok, laptoptáska stb
Tört egy-két kisebb dolgot, azokat szerencsére nem komoly értékben

18. lesz ez még "rosszabb" de aztán majd leszokik róla. az enyém is leszokott. Csak fiatalság, bolondság.
Emlékszem a macskánk régen szétrágta anyám egy egész doboznyi gyógynövényes altatóját 😂😂 le nem nyelte csak szetaprította és belefekudt.. a fogkrém uez. szetragta a tubust és addig cibálta amíg az egész közlekedő fogkremes volt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!