Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 10 napos nyaralásból hazajötte...

10 napos nyaralásból hazajöttem, most a macskám állandóan követ, (már vagy 3 napja szem előtt tart) valaha visszamegy normálisba, vagy mostmár örökké utánam járkál?

Figyelt kérdés
kezd idegesíteni
2023. aug. 14. 22:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10 ok xd
2023. aug. 15. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt férfi irhatta! Cicusod követ téged, mert hiányoztál és szeret. Ez egy nagyon cuki viselkedés, ritka az ilyen szeretet teljes cica. Ajánlom figyelmedbe a YT-on /1 bike 1 world/ videókat, ahol egy férfi állandón simogatja, puszilja a cicáját, angol video, de megjelent a sztori magyarul is a könyv cime: Nala. Hámmal viszi minden hova a macsekot, bárhova el lehet vele menni. És nagyon jól viselkedik, szereti a gazdi őt, és ezt ő tudja.
2023. aug. 15. 16:48
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Vissza fog állni normálisba. Addig is értékeld, hogy ennyire szeret és hiányolt téged.

Az én cicám alapból is mindig láb alatt van - követ, lefekszik az utamba, nyúl a lábam után. Párszor rá is léptem, mert utolsó percben dugta be a lábam alá a pracliját, és néha elég körülényes kerülgetni. De nem bánom, ő így jelzi a szeretetét (nem akar útban lenni, egyszerűen csak nem érti, hogy akadályoz) én meg szeretem őt.

2023. aug. 16. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!