Mit tegyek a tündéri cicával?
De értjük ezt (én legalábbis értem), csak arra nem adtál választ, miért kell EGY helyiségbe bezárni? Miért nem lehet szabadon a lakásban éjszaka? A másik, hogy ha napközben kiengeded, éjszaka meg nem (amikor, ismétlem, aktívabb), az kínzás, össze van zavarodva, hogy olyankor miért nem mehet ki?
Szerintem döntsd el, hogy szobamacskát vagy kinti-benti macskát akarsz "nevelni". Ha utóbbit, tehát kiengeded vadászni is, akkor sajna éjszaka is ki kell, mert akkor van a legnagyobb szüksége a szabadságra.
Teljesen felesleges hasonlítgatni, a macskáknak is különböző személyiségük van, van, amelyik bírja a bezártságot, van, amelyik sosem fogja elviselni.
"a legjobb Whiskas stb..macskáknak való ételt kapja"
Oké, megragadtam a lényeget, de ez kábé így hangzik: "a legjobb minőségű szemetet kapja"
A Whiskas egy kupac trágya, nézd csak meg az összetételét, de legalább drága is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!