Miért hugyozik mindenhova a macskám?
Nem feltétlen bosszú. Nem feltétlen hugyozás (te szavaiddal élve) Lehet peched van és kifogtál egy jelölgetős macskát.
Nálunk a macskánk jelölget az udvaron kellemetlen helyekre, de ha be van zárva a lakásba, akkor inkább bemegy a zuhanyba és ott ereszti ki vagy ott végzi dolgát.
Elméletileg a macskák nem pisilik össze-vissza a házat bosszúból, mert nem képesek ilyen érzelemre. A leggyakoribb ok a mellépisilésre a stressz. Én ezt akkor olvastam, mikor már két hónapja küzdöttem a cicámmal, mert nem volt képes az almába pisilni, és a cikk szerzőjét el tudtam volna küldeni valami melegebb éghajlatra, de végül igaznak bizonyult.
A jelölgetés csak kevesebb pisit jelent, de én úgy veszem ki az írásodból, hogy itt teljes pisilésről van szó. Nem történt valami nagy változás nálatok, mikor elkezdte a cica? Új lakótárs, új kisállat, új bútor? Ha a te cuccaidra pisil, akkor lehet, hogy több figyelmet szeretne tőled. Lehet valami húgyúti probléma is. Nem szoktad látni, hogy mintha fájna neki a pisilés, vagy alapból valami fájdalma lenne?
Remélem megoldódik, mert tapasztalatból tudom, hogy ez milyen szörnyű helyzet, kitartást Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!