Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg nagy baj ha nem...

Tényleg nagy baj ha nem oltatom a macskáim, és nem kapnak vitamint?

Figyelt kérdés

Tapasztaltam hogy azt aki nem oltatja a macskáit van olyan hogy lenézik, pedig attól függetlenül lehet egészséges a macskája. Ismerek olyan családot akinek a macskájuk túl van már pár fialáson, már több mint 10 éves, házikosztot eszik, nem kap sose oltást se vitamint, mégis gyönyörű, és egészséges, játékos macska. Valamint volt olyan, hogy egy kérdező azt a kérdést rakta fel, hogy kinek mennyibe kerül egy cica 1 hónapra. Engem lenéztek, mert "nem költök eleget rá" miközben mások megjegyzéséből származó számok alapján, fele/negyedannyit költenek a macskájukra mint én.

Szerintetek rossz ember aki nem oltatja a macskáját? És aki oltatja az esetleg miért akad ki ha azt hallja valakitől hogy nem oltatja? A macskások mit gondolnak a fent írtakról?

2023. aug. 1. 20:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A macskám 8 éves szokta látni évente orvos, nem szóltak érte sohasem hogy nem oltatom, nagymamán macskája 22 éves kinti macska volt, és sose volt oltatva, se vitamin, házikoszton élt, álmában halt meg és nem oltáshiány miatt. Szomszéd macskája 25 éves cica szintén álmában halt meg. Nagy ismeretségi köröm van, de egy olyan embert se ismerek akik oltatnák a macskát, mégis mégis egészséges állataik vannak.
2023. aug. 2. 18:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Egyébként nem mondtam egy szóval se hogy bárki is szaporítaná az állatát. Az meg bárkivel előfordul hogy lefial egyszer kétszer a macskája. És olyan ismerőst se tudok akinek a macskája betegségbe halt volna meg. És erről beszélek hogy ha valaki máshogy cselekszik akkor le van szólva.
2023. aug. 2. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
És ezek után csodálkozol, hogy lenéznek? 😂
2023. aug. 3. 00:06
 14/14 Salx Narval ***** válasza:
94%
Nézd, te kérdeztél én válaszoltam a véleményemet továbbra is fenntartom, kár ezt tovább boncolgatni. Ha te már igazolást nyertél magadnak a környezeted példái által akkor semmi szükséged mások tanácsaira és a véleményére. Nem mindegy ki mit mond? Tégy legjobb belátásod szerint én kívánom, hogy szerencsés döntésnek bizonyuljon a cicád számára bármi is legyen ez.
2023. aug. 3. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!