Macskának lehet baja, ha levágják vagy reszelik a körmét?
Figyelt kérdés
Nem teljesen, csak a végét mondjuk.2010. okt. 13. 23:00
11/14 anonim válasza:
Én kilestem hogy hogy csinálja az orvos, aztán vettem egy macskakarom csipiszt és azzal vágom.
De csak elég kicsi részt vágok, mert nem akarok az élő szövetbe belevágni amiatt mert ficánkol a cicus.
Szóval ha ügyesen vágod, akkor nem lesz baja.
Ja, és nem rakétatudomány, megtanulható!
(Ha nekem ment...)
12/14 anonim válasza:
Nekünk is van 3 cicánk és vágjuk a körmeiket. Apa fogja én vágom (csipesszel). Egyszer nekem is sikerült belevágnom az egyiknek az élő részbe, kicsit vérzet neki de szerencsére nem lett semmi baja, csak nekem volt lelkiismeret furdalásom amiért olyan béna voltam szegénykémmel. Ha nem vágjuk le a körmeiket akkor mindenbe beleakadnak és az nekik is rossz (ha pl.a pléd "fogva tartja" őket) meg idegesítő hogy kopog a padlón ahogy mászkálnak.
13/14 anonim válasza:
"...idegesítő hogy kopog a padlón ahogy mászkálnak."
Hát ezzel akkor tudnék egyetérteni, ha a cicusoknak kilógna a körme, de mivel a karom visszahúzható, a macska a talp párnácskáin jár.
14/14 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül állatorvos. Egy kutya-cica kozmetikus is megcsinálja. Sőt a cica kozmetikázás (pl hosszúszőrű macsekoknál) első lépése, hogy a karmokat megnyírják és megtisztítják.
Egy perzsa cica gazdija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!