Miért szereti a cicám jobban a silány eledelt, a prémiumnál?
Szerintem mert illat- és ízfokozó adalékokat tartalmaz. Nekem kutyám van, ö is jobban szerette a Pedigret, de amióta az állatorvosunk is szólt, hogy mi a helyzet, azóta messziröl kerülöm ezeket a vackokat.
Az állatok sokszor valóban tudják, mi jó nekik, de egy kis kémiával és fondorlattal könnyen becsaphatók az érzékszerveik. Gondolj bele. Ha nem lehetne átverni öket, az egérméreg pl. nem is létezhetne.:)
Szia.
Egyet értek a többiekkel,és előttem közvetlen íróval is,a prémium tápok összetettebbek,így kevesebb kell belőlük,az én cicám is,ha néha napján elfogy a Royal Canin,és nincs más,Whiskas szárazat kap,abból ha hagynám,dupla annyit enne meg,mint Royalból.
A mesterséges ízfokozók,és adalékanyagok csapják be szegénykéket.
Ha a cicát megfelelően táplált benyomást kelt(gömbölyű termetű,nem úgy néz ki,mint aki egy hete nem evett),akkor ne foglalkozz azzal,hogy mennyit eszik meg belőle,mert bőven elég az a mennyiség neki a prémiumból,nem kell aggódni.Egy a lényeg,hogy éhes ne maradjon.
Egy tenyésztő
És mi van akkor, ha házit is kap és whiskast is, és nemkap whiskast?
akkor milesz a rászokással? nem fogja megenni a házit?
Mert ugye házikoszt csak akkor van ha marad,óhatatlanul pótolni kell^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!