Balszerencsét hozhat, ha egy fekete kiscicára vágyok?
Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok a válaszokra :D2008. dec. 30. 23:04
11/12 anonim válasza:
Ugyan mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12/12 anonim válasza:
UGyan már ez hülyeség, hogy a fekete cica balszerencsét hoz. Én 3 éve kaptam meg az elsö fekete kiscicámat, oda voltam érte csak sajnos a szomszéd nem szerette és lelötte, de ez nem ide tartozik. Nagyon hiányzik, de most van egy fekete fehér cicám aki vemhes és remélem lesz fekete kiscicája. Ha netán lesz kettő cica ami tiszta fekete akkor kell majd neked?? Még nem ellett meg, de már nagyon várom. Írj privát üzenetet ha kell majd cica. Nem biztatásnak mondtam, nem biztos hogy lesz, de ha lesz és neked kellene akkor igérem szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!