Mit csináljak hogy a kismacskám megmaradjon kint?
Figyelt kérdés
Most hoztam őt es ahogy elengedem elfut világgá alig birom megfogni hogyan szoktassam igy meg2023. júl. 2. 17:30
3/12 anonim válasza:
Most hoztad, illene legalabb 2 hetig bent tartani, aztan fokozatosan kiszoktatni, ha annyira kint akarod tartani.
Teged se ismer, persze, hogy menekul.
4/12 A kérdező kommentje:
Estére csináltam neki ládákból ilyen ketrecet ott van bezárca be mennyen el remelem nem lesz neki nagyon rossz tettem bele neki mindent
2023. júl. 2. 20:53
5/12 anonim válasza:
Szerencsetlen macska. Nemhogy ismerkednel vele, beengedned, nem, te inkabb egyedul kibaszod valami ladaba.
Grat.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem egyedül lakom es nem engedik hogy behozzam
2023. júl. 2. 21:27
7/12 anonim válasza:
Akkor mi a búbánatos lófaxnak kellett neked macska? De komolyan! Azért, hogy kint legyen, tehát ne lásd, ne tudd megsimizn stb.? Akkor mégis minek?
8/12 A kérdező kommentje:
Egesz nap kint vagyok vele
2023. júl. 3. 12:09
9/12 anonim válasza:
Nyilván egész nap kint vagy vele, persze.
10/12 anonim válasza:
Aztán jön a sírás, ha három hónap múlva elcsapja egy autó. Vettél volna plüssöt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!