Mit tehetek? Van kettő kiscica nálam, anyukájuk is itt van. 4-5 hetesek lehetnek, az egyik kicsi már megeszi a tápot, alutasakost magától kezdett.A gond hogy a mamacicának alig van teje, és alig akar nekik adni enni. Folytatom lent:
Inkább csak este esznek a kicsik, ami elég nagy gond. Mivel kevés az anyjuknak a teje, ezért vettem tejpótlót, a cica amelyik eszik őt megtudom etetni cumival.. de a másik cica nem nagyon akarja elfogadni.
Mi tehetek?
Amúgy jó kedvű s cica, de nagyon aggódom érte.
Teljesen normális, hogy a 4-5 hetes kicsiket már az anyja elkezdi leválasztani magáról.
Ilyen idősen már lehet rászoktatni a kicsiket a szilárd táplálékra, valamilyen puha, kiscicának való konzervet is lehet nekik adni.
7-8 hetes korukra az anyjuk befejezi a szoptatást, nem átmenet nélkül, teljesen normális, hogy ilyenkor már nem akkor esznek a kicsik, amikor ők akarnak.
1-es én próbáltam adni neki (májkrémet) de nem nagyon jött be neki az anyjára vár aki talán jobb esetben ad nekik enni este, és folyton vinné ki őket a folyosóra..
A másik magától kezdett enni.
Jobb a kedve ha sikerült ennie valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!