Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha a kismacskam 6 honaposan...

Ha a kismacskam 6 honaposan majnem harom kilo, akkor tenyleg el van hizva?

Figyelt kérdés
mennyinek kene lennie?
2010. okt. 12. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

az én macskám is annyi, és szerintem nincs el hízva...:)

kül kandur vagy nőstény?

2010. okt. 12. 15:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Az én macskám mindjárt 6 éves és csak 2,5 kg :-)
2010. okt. 12. 15:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Az én macska jancsim is majdnem 6 hónapos de már 3,3 kg.

És egyáltalán nem kövér!

2010. okt. 12. 15:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Nosteny.Az allatorvos mondta, hogy el van hizva.Amugy benti macska, szoval nem sokat mozog, de rengeteget evett, most viszont dietara fogtak szegenyt, dietas macskatapbol ehet 40 gr-ot naponta, es annyi.Azelott meg 3-szor ennyit is megevett egy nap, plusz meg alutasakos kaja, plusz kunyera az asztal alatt:-)Ugy sajnalom szegenyt, itt maszkal az ures tanyerja korul...:-(
2010. okt. 12. 15:37
 5/14 beata456 válasza:
nos szerintem az állatorvosnak igaza van bár ez némileg függ a fajtától is pl a sziámik testalkata eleve vékony.
2010. okt. 12. 16:05
 6/14 A kérdező kommentje:
O perzsa+exotic keverek.Most adtam neki egy kis pudingot, teljesen bezsongott tole:-)
2010. okt. 12. 16:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én cicám 3,5 kg, de már felnőtt cica.
2010. okt. 12. 17:41
 8/14 anonim ***** válasza:
6 hónaposan általában a felnőtt testsúlyuk felénél kell hogy tartsanak. Nekem két kandúrom van, a héten töltik a 6. hónapot, és 3.1-3.2 kgnál mozognak. Egyáltalán nincsenek elhízva. Viszont a nőstények eleve kisebbek, úgyhogy egy picit tényleg nagyobbacska a cicád a kelleténél. Szerintem nem az éheztetés a megoldás hanem hogy ösztönözd mozgásra. Maradj a jó minőségű diétás tápnál, abból adhatsz szárazat-konzervet felváltva hogy ne legyen unalmas. A pudingetetést meg úgy állt a házikosztot viszont sztem felejtsd el egy darabig. És játsz vele sokat, ugráltasd ,futtasd meg! Minden nap szánj erre egy fél órát, lehetőleg kora este, állt akkor a legaktívabbak.
2010. okt. 12. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja és a nőstények átlag testsúlya 3-4 kiló, tehát aki azt írta hogy az övé 2.5, az nehogy azt idje hogy az az irányadó mérték. Nekem is van ilyen kicsi cicám, vannak ilyen kisnövésű, vékony alkatú példányok, de nem ez az átlag.
2010. okt. 12. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó...nem hittem, hogy ez az irányadó mérték, mint ahogy a 3 kg-os 6 hónapos sem az. De a mondatom végén bizots nem láttad/értetted a szmájlit.

Amúgy az enyém sziámi, tehát a saját fajtájában nagyjából hozza az átlagot.

2010. okt. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!