Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha lenyalja a macska a sebről...

Ha lenyalja a macska a sebről a Betadine-t, lehet baja?

Figyelt kérdés

2023. jún. 9. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10# Egyetértek a 9-el :), de én még ilyennel nem találkoztam. Volt olyan beteg cicánk, hogy ötödször hozták be, mert mindig történt vele valami rossz.
2023. jún. 9. 21:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kisruhát adtam rá, mert a mienk se bírta a tölcsért, de a ruhácska nem zavarta a fekvésben, mozgásban.

Betadine ha picit megnyalta nem lesz baja de azért nagyobb mennyiségben ne fogyassza.

Nekünk a betadine-ra azt mondta a doki hogy allergiát okozhat a macskáknál rendesen alkalmazva hosszú távon szóval valami mást kaptunk egy idő után. Ezt csak úgy mellékesen írtam.

2023. jún. 9. 21:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, túlaggódom, mert meghaltak a gazdik, és azóta mindig van baja valami. :( Március óta kéthetente viszem dokihoz. Előtte 4 évig csak oltásra. :((
2023. jún. 9. 22:21
 14/14 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.
2023. jún. 12. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!