Az tényleg jellemző a szibériai macska kölykökre hogy szinte hangtalanul az ember mögé rohannak vagy csak rendhagyó tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban ?
Tehát a múltkor elmentem látogatóba az egyik ismerősömhöz akinek van egy fiatal ( azthiszem 4 hetes ) szibériai macska kölyke , amely többször szinte hangtalanul a lábam mögé rohant és egyúttal olyan értelemben megijesztett hogy mind attól féltem hogy a végén véletlenül rá fogok lépni , ami nyilván nem lenne ideális ...
És az az hogy már jártam másoknál is akiknek voltak hasonlóan fiatal ( de más fajtájú ) macska kölykeik , amelyekkel soha nem voltak ilyen aggályaim mert sokkal gyakrabban nyávogtak , viszont ez a kis macska valósággal egyszer sem adott ki semmilyen hangot amikor mögém jött ...
Szóval ezért lennék kíváncsi arra hogy ez tényleg úgy általában jellemző a szibériai macska kölykökre vagy tulajdonképpen csak egy furcsa rendhagyó esetről van itt szó ?
Ez itt egy darab macska, amiből nem lehet következtetést levonni.
4 hetes korában egyébként fajtatiszta kölyök még nem lehetne új gazdinál, úgyhogy ez nem egy szibériai macska, hanem egy keverék. Nagyon fiatal is, úgyhogy ebből kifolyólag pláne nem lehet semmilyen következtetést levonni, lehet, hogy egy hónap múlva már fog nyávogni.
Ha meg az ismerősöd tenyésztő, azért van nála egy 4 hetes kiscica (meg akkor gondolom több is), miért nem kérdezed őt, mi jellemző a fajtára, meg az ő saját vérvonalára?
Jellemzően nem a legbeszédesebb, de azért elég talkatív macsekok.
Nekem közönséges házicicám van, ő szokta azt csinálni, amit leírtál :D Mindig figyelek, de esküszöm teleportál. Hangtalanul megy, nem igazán szokott nyávogni, és egyszer csak megjelenik mögöttem. Csoda, hogy még nem léptem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!