Miért szökött el a macskám?
Figyelt kérdés
Van egy 9 éves lány macskám, kertesházba lakik. Nagyrészt kinti macska, de az utóbbi időkben az időjárás miatt bent tartom. Egyik nap mikor kitisztult az idő, kiment. Másnap sehol sem láttam, kertbe sem ahol szokott aludni. Jövök haza munkából és azt látom, hogy ott alszik az árok szélén kb 10 percre a házunktól a határba. Behoztam, evett ivott semmi baja nem volt. Másnap reggel kiszökött (rohant) az ajtón. Ez nem jellemző rá hiszen eddig egész végig be akart jönni. Csütörtökön ment ki, Hétfőn találtam meg. Másnap reggel kedden újra kirohant és eddig sehol sem találom.2023. máj. 27. 22:15
2/3 A kérdező kommentje:
benti macska lett öregebb korára, szabadon mászkált a nyitott ablakon.. mindig jelzett hogy be akar jönni
2023. máj. 28. 10:33
3/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam, 2 hónap után ugyan ott ahol elsőnek. Nincs baja.
2023. júl. 20. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!