Lehet, hogy kis sokkot kapott a macskám? Kicsit félősebb és (szerintem) semmi nincs a levegőben és azért ugrál néha, meg a földet szagolgatja. Másabb lett. Játszik azért, de megijed.
Tegnap itt aludtak nálam ketten és a csaj alapból hangosan beszél, és a macska nincs ehhez hozzászokva.
Lehet egy pár óra miatt más a macskám? Hangosan szólt a zene, de nem vészesen, mert vannak szomszédok is.
Mit tehetek? Kedden viszem ivartalaníttatni, fél éves macska.
A földet szerintem azért szagolja, mert le lett téve oda egy penészszagú takaró és annak az illat maradványait érezheti, keresheti. De a többi viselkedése fura. Apró bogár lehet a levegőben, de, hogy féljen tőlem egy kicsit, az fura.
Ma ivartalanították, de a földet azért szagolta az előbb, kicsit kábultan is.
Ha sokkot kaphatott, akkor szerintetek mikorra múlhat el?
Lehet, hogy kísértetek vannak a szobádban.
Nem kell megijedni. Két dolog jutott eszembe. Az egyik, hogy fel van spannolva a vendégség miatt és még nem nyugodott le. Vannak macskák, akik élvezik ha zajlik az élet, vagy fontoskodhatnak.
Egy valamit nézzél meg. Rendesen tágul, szűkül a pupillája? Pl. fénynél összeszűkül? Ha viszed ivartalanítani nézesd meg a szemét az orvossal, ha még gyanakodsz valamire.
De szerintem csak be van zsongva...jó értelemben. A macskák szeszélyesek. Ezért szeretjük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!