Tényleg kifejezetten jó fej vagyok, örülök, hogy észrevetted. Azt is szívesen megosztom veled, hogy az égvilágon semmi bajuk ilyenkor nem lesz, még csak meg sem sértődnek, sőt, percekkel utána segítenek nézni, ahogy föltakarítom a kőröl vagy a padlórol a produktumot. Viszont néha sikerül megakadályoznom, hogy a modemre, routerre, erősítőre, billentyűzetre, útlevélre vagy egyéb problémás helyre tegyék a véleményüket. Annyira haragszanak rám, hogy ha leülök valahová, nem látszom ki alóluk. Elég rég óta van elég sok macskánk, tudom hogy kell megfogni őket, így aztán nem jelent gondot az időnkénti manikűr vagy egy tabletta beadása. El vannak kényeztetve mint a rongy. De hát ezért vannak
2023. máj. 25. 03:08
12/23 NTBS válasza:
Nem, mert kint él.
2023. máj. 25. 06:30
13/23 anonim válasza:
Nekem a szekrény tetejére, két szekrény között lecsurogva blöáá
2023. máj. 25. 09:35
14/23 anonim válasza:
#5 macskáknál eléggé normális jelenség.
2023. máj. 25. 10:26
15/23 A kérdező kommentje:
Úristen, a radiátoros sztori brutál, maradhat inkább az enyém is a szőnyegnél.🤣
2023. máj. 25. 15:32
16/23 anonim válasza:
:) éppen rohantam a gyerekhez szülőire, de tudtam, hogy beleszárad a radiatorba ha úgy otthagyom a fenébe.. szóval úgy mostam ki hogy felülről öntöttem bele egy viraglocsolo kancsóból a vizet alulra meg tettem egy lavort 😂😂
szóval gyors átöntöttem vagy 2 liter vizet alul meg folyt ki.. aztán gyors elpakoltam és elrohantam.. meg mikor hazajöttem akkor is csöpögött..
de.. amúgy hányt be a macskánk a franciaágyba éjjel.. arra keltünk fel, de a legutóbbi is művészi volt, beállt a nappali közepére és mintha egy körző lenne állt és körbe forogva hányt egy kb 60cm átmérőjű kört
amúgy a miénk a vízi pálmát eszi és attól szokott hányni.. de szerencsére nem gyakran de ha mégis akkor mindig ilyen extremeket tol.
2023. máj. 25. 16:07
17/23 anonim válasza:
”Annyira haragszanak rám, hogy ha leülök valahová, nem látszom ki alóluk.“
Igazából ezt bosszúból teszik. Azért vannak sokszor rajtad, mert remélik, hogy pont akkor jön rájuk a hányás, és akkor sikerül téged is jól lehányniuk ;).
2023. máj. 26. 02:01
18/23 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy kitelik tőlük. Ravasz egy banda
2023. máj. 26. 04:34
19/23 anonim válasza:
Persze. Múltkor meg a földön levő ruhám fölé állt gondosan és jött a dolog. Oké, hogy ment volna amúgy is a mosásba, de azért na.
2023. máj. 27. 14:20
20/23 anonim válasza:
én olyankor tapasztalatból inkább nem megyek a közelébe ha hány, mert tuti akkor megjobban szetkeni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!