Mennyi egy kandúr herélése?
Figyelt kérdés
A macsakám(mellékesen:fiú)kb.4-5 hónapos később akarom herélni,de kb. most mennyi?2010. okt. 10. 19:55
1/9 anonim válasza:
Nekünk 2 éve 5000 Ft-ért herélték. Szerintem most is annyi bár biztos állatorvostól függ.
2/9 A kérdező kommentje:
thx
2010. okt. 10. 19:58
3/9 anonim válasza:
Nekem kb 1 éve azt mondta az orvos hogy kb 2-3 ezer, de én is kiváncsi vagyok, mert 2 kisfiú cicámat is ki akarom ivartalanittatni. :)
4/9 anonim válasza:
És utána mi lesz vele? Aktív marad még, elfogja az egeret, meg játszik, vagy csak egész nap fekszik?
5/9 anonim válasza:
Nekem idén 8000 ezer volt, de drága környéken, jó orvosnál, tehát ennél olcsóbb is lehet. Aktív és játszik, csak épp nem rohangál el otthonról, és nem életcélja, hogy minél több kandúrral verekedjen.
6/9 A kérdező kommentje:
:)thx:)
2010. okt. 11. 14:13
7/9 anonim válasza:
Az én cicámnak tavasszal volt, 14000-be került. Drága volt, de állatkórház is van a dokinál, meg nagyon jó doki. Hozzá hordom oltásra is, és ha lenne valami baja, akkor ebben az orvosban megbíznék.
8/9 anonim válasza:
Az enyém lány, ma műtötték, 8000 ft.ért. A kandúré jóval olcsóbb, szerintem 5-6 ezer kb.
9/9 anonim válasza:
A lányt elég olcsón megúsztad, én úgy tudtam, hogy az 15 ezer Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!