Van itt olyan aki utazott mát macskával repülőn?
"tervezem"
Tehát még nincs lefoglalva? Csak mert fapadoson pl. nem lehet állatot szállítani a fedélzeten, és nem is mindegyik légitársaságnál lehet állatot felvinni úgy egyáltalán.
Régebben azt is írták, hogy annál a néhánynál, amelyiknél fellehet, ott is korlátozás van, pl összesen legfeljebb két, azonos fajú állat vihető fel az egész gépre egyszerre.
Ha még nem tájékozódtál a részletekről, akkor húzz bele szerintem, mert 2 hónap így is húzós lesz egy ilyen megszervezéséhez.
Egyébként ha ideges típus a cicád, kérj előtte nyugtatót az állatorvostól (de ha lehet, ne a repüléshez kapjon először nyugtatót, mert jó, ha tudod, hogyan és mennyire hat rá a szer).
Ezentúl nem lesz gond szerintem.
Cargóban viszont erősen ellenzem a szállítást, mert fifty-fifty a túlélési ráta, csak ezt nem szereti a légitársaság kimondani.
7es vagyok, már nem láttam az előző válaszod, kérdező.
Ha le van foglalva meg minden, akkor csak legyenek rendben a papírok, oltások, útlevél a macskának, meg esetleg a nyugtató, és nem lesz gond.
Utolsó, koszonom szépen!
Már kb egy éve tervezgetem, csak most, hogy itt a dobozzal ismerkedés ideje, szóval most kezdtem ideges lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!