Alomtálca csere?
Figyelt kérdés
2 éve van meg a mostani alomtálcám, de pár hónapja azt vettem észre hogy egyre jobban leragad az alom. Ugyanazt a csomósodó almot használom, ami eddig szépen becsomósodott de mostmár ott tartok hogy a műanyag lapát törne benne...
Lehet hogy azért van ez mert annyira szétkaparta már a cicus az alját? Tapasztalt már valaki ilyesmit? Egy sima tálca csere megoldaná a gondokat? Még arra gondoltam hogy műanyag helyett fémbe ruháznák bele, nektek mi vált be?
2023. máj. 8. 20:48
1/5 anonim válasza:
Nem tapasztaltam ilyet. Az alomtálcát időközönként ki kell mosni. Kiveszed az almot belőle és kitisztítod. Gondolom sose csináltál ilyet, azért olyan húgyköves retkes.
Ha nincs gusztusod kimosni, akkor vegyél újat.
2/5 anonim válasza:
Én arra tippelnék, hogy nem teszel bele elég almot és az okozza a gondot.
3/5 anonim válasza:
Én sem tapasztaltam ilyet, de kipróbálhatod a fémet, nemrég láttam egy videót, amiben dícsérte a srác, pont emiatt, hogy sokkal könnyebben ki tudja mosni.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki hogy az alommal lehetett a gond mert az újban is leragadt :'(
2023. jún. 5. 18:16
5/5 anonim válasza:
Az aldis alom nem ragad le nálam a tálca aljára. A sparos biolux, lidlös igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!