Mi a véleményed a macska hangjáról?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:37
1/10 anonim válasza:
na ez benne van a top 5 idióta kérdésben, amit eddig itt olvastam.
2/10 anonim válasza:
Véleményem szerint nagyon irritáló tud lenni egy idő után, főleg mikor az éjszaka kellős közepén nyarvognak... akkor legszívesebben kimennék, és jól p1csán rúgnám az összeset!
3/10 anonim válasza:
Melyik hangra gondolsz pontosan? Mert hogy sokféle van...
5/10 anonim válasza:
Nekem négy macskám van, és mind a négynek más a hangja. Az egyiknek nagyon szép szopránja van, gondolkozom, hogy beíratom hangképzésre. A másik meg egy kicsit rekedtes, olyan oláhibolykás. A Megasztárban lenne a helye.
7/10 anonim válasza:
Nincs is annál gyönyörűbb, mint mikor 3 macskusz-bacskusz, cickom-bickom, cicája-micája, cicóka-micóka (nem tudom tovább fokozni a gügyögésemet, mert már így is elolvadok a saját kifejezéseimtől...) 3 órán keresztül énekel az ablakom alatt. Ki is szoktam szólni nekik: még-még-még-még, életem kis értelmei...!
9/10 anonim válasza:
Nekünk van egy 10 éves szobacicánk. Már elég jól kiismertük a nyávogását. Elég "beszédes" cica. Máshogy nyávog, ha éhes, ha evett ("kevés volt"), ha szomjas (mert persze csak csapból hajlandó), ha ivott ("zárd már el a csapot"), ha simogatásra vágyik, ha párzás időszak van (a legidegesítőbb)ha macska-almot kell cserélni (ez a legszörnyűbb, mert mindig este lefekvés környékén jut eszébe). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!