Van olyan savlekötő gyógyszer a macskának amit könnyedén betudok neki adni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 17:05
11/14 A kérdező kommentje:
És ki nem tudd? Tudtommal azt olvasod! Na te neked sem lehetett sok sikerélményed,itt próbálod behozni!?
2023. máj. 4. 18:25
12/14 A kérdező kommentje:
Ja és inkább ejtek 1-2nyelvtani hibát,mint olyan legyek mint ti!
2023. máj. 4. 18:27
13/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Csak a jó szándék vezérelt. Érdekes, más megköszöni és kijavítja. Szívesen!
11es voltam. (főzni is tudok, meg szögelni is, igazi ezermester vagyok! És életem is van, családi, meg társasági is, igaz egy időben Grétsy László volt a becenevem...)
14/14 anonim válasza:
Én meg inkább az állatorvossal konzultálnék ebben a kérdésben :) arra még mindig nem válaszoltál, hogy mért gondolod hogy a macskádnak savlekötőre lenne szüksége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!