Hogy menthetnék meg egy macska testvér párt?
Figyelt kérdés
A Tesco parkolóban vettem észre egy cica testvér párt, akiket kirakhattak otthontól. 3-4 hónaposak, soványak, félénkek. Egy bokorban élnek a parkoló mellett. Adtam nekik tápot, de szívem szerint állatorvoshoz vinném őket és örökbe fogadnám, mert így nem lesz hosszú életük.
Hogyan tudnám hazavinni? (Autó van, de nem mernek közel jönni)
Veszélyesek-e a már meglévő benti cicámra?
Mennyi idő lenne normális táplálkozás mellett, hogy korulnak megfelelő fizikumuk legyen?
Bármi egyéb tanács?
Köszönöm
#örökbefogadás #Macska mentés
2023. ápr. 10. 16:16
11/12 anonim válasza:
Ha nem tudsz napi szinten kimenni hozzájuk és barátkozni velük akkor tényleg a csapda a legjobb megoldás.
12/12 anonim válasza:
Forgalmas parkolónál szerintem az éjjeli élvefogó csapdázás a legjobb módszer, de szerintem ehhez azért kellene segítség. Valamelyik egysülettel vedd fel a kapcsolatot ott helyben és közös erővel sikerülni fog, de úgy készülj, hogy erre pár napod rá fog menni és ilyen cicákat szocializálni is igen nehéz, csak akkor vállalj ilyet magadra, ha tudod, hogy ez mivel jár és van rá annyi szabadidőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!