Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért büdösebb sokkal a...

Miért büdösebb sokkal a macska ürüléke mint a kutyáé?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a kutya többfélét eszik, fogyaszt növényi kaját is. A macska viszont szinte csak fehérjén él. Az pedig nagyon büdös székletet jelent, főleg akkor, ha többet eszik, mint amire szüksége van, és felhasználatlanul megy át rajta.
2010. okt. 8. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes nűlunk faordítva van. A kutyáé nagyon büdös,a macskáé alig.
2010. okt. 8. 10:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ mivel eteted őket. Az én macskám pl a Whiskastól oltári büdöset kakál. Egyszerűen nem lehet megmaradni a szagtól :D
2010. okt. 8. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csakis attól függ, hogy mivel eteted az állatot. Legyen az macska, vagy akár kutya. Bár őszintén szólva, én nem tudok különbséget tenni szarszag és szarszag között. Büdös az emberé és az állaté is.

Tanácsom: ne szagolgassátok!

2010. okt. 9. 22:25
 5/5 anonim válasza:
Nem szemetet kell neki adni és nem lesz büdös, ill. pont annyira lesz büdös, mint a sajátod. Whiskas egy fos, vegyél neki Royal Canin-t szárazat, ill. Iams fóliás kaját. Annak annyira jó az illata, hogy ha rászorulnék, talán még én is megenném. Gourmet is nagyon frankó tasakos kajákat árul, ill. van egy Bio Plan nevű termék is, az is jó.
2010. okt. 15. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!