Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Melyiket vegyem meg a cicámnak?

Melyiket vegyem meg a cicámnak?

Figyelt kérdés

Szerintetek egy macska melyikbe szokna bele jobban?

[link]

[link]

2010. okt. 7. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó is tetszik,de szerintem a barna(a második)sílusosabb!Én azt választanám!
2010. okt. 7. 21:41
 12/18 A kérdező kommentje:

Bocsi még egy kérdés: zsiráf mintásba jobb mint barnába?

[link]

2010. okt. 7. 21:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a 4. válaszadónak igaza van. A cicák imádják az új dolgokat, néha elég, ha átrendezek valamit, máris találnak egy jó kis helyet maguknak. Csak ott nem fekszenek, ahol én is szeretném:)Ha már vennék cica fekhelyet, akkor csakis magasat. Vagy a radiátorosat. Nagyon jó ötletnek tartom, de nem vagyok biztos benne, hogy máshol nem fog aludni:)

Van köztetek valaki, akinek a cicája a vásárolt, drága fekhelyen alszik mindig? De csak őszintén:)

Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.

2010. okt. 8. 10:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezed?! :D Mármint, hogy zsiráfos, vagy barna, vagy nem is tudom???
2010. okt. 8. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én kevés olyan cicáról hallottam, aki hajlandó lett volna legalább ránézni a gazdi által vásárolt drága fekhelyre.

Ehhez képest a miénknek csak próbaképpen kitettem a szállítóboxát, bele egy plüss takaróval, és magam se hiszem el, de tök szépen beleszokott. Ez baromi praktikus, mert így neki az nyugit, és otthont jelent, nem parázik ha utazunk, vagy orvoshoz viszem.

Úgyhogy ha mindenképpen akarsz neki valamit venni, akkor inkább boxot, az zegzugos, el lehet benne bújni, és ha megszokja otthon, az sok kellemetlenségtől megszabadít a későbbiekben.

2010. okt. 8. 10:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk azért szerencsére használva van a macskabútor (csak a teteje). Volt, hogy egy nagyon kis csudi macskafekhelyet vettem, és szó szerint - mint ahogy felettem említették, - rá se nézett. Hónapokig állt ott, mire inkább elajándékoztam. Az én cicámnak nem jönnek be a formatervezett macskaalagutak sem, kizárólag egy erre a célra nemesített bevásárlószatyorra bukik.

Fanni

2010. okt. 8. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazuk van!Az én kiscicáim egész nap körül rohangálják az egész szobát,mindenre felugranak,ott alszanak ahol nekik jólesik,szóval nem hiszem,hogy sokat törődnének vele,ha vennék nekik egy ilyet!De te tudod!Tényleg jól néznek ki!De én ezenkivül nem sokra tartom őket!
2010. okt. 9. 09:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Amikor kiscicáink voltak, készítettem nekik dobozból egy kis házat, minden oldalára egy-két lyukat, bejáratot stb. Nos, ennél jobb ötletem nem is lehetett volna! Nemhogy a kicsik, de aztán a nagyobb cicáim is (4van belőlük), rendszeresen ilyen dobozokban szunyálnak, vagy játszanak. Természetesen nem ez az alvó helyük, de sokszor arra is használják. És egy fillérembe se került:)
2010. okt. 11. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!