Melyiket vegyem meg a cicámnak?
Szerintem a 4. válaszadónak igaza van. A cicák imádják az új dolgokat, néha elég, ha átrendezek valamit, máris találnak egy jó kis helyet maguknak. Csak ott nem fekszenek, ahol én is szeretném:)Ha már vennék cica fekhelyet, akkor csakis magasat. Vagy a radiátorosat. Nagyon jó ötletnek tartom, de nem vagyok biztos benne, hogy máshol nem fog aludni:)
Van köztetek valaki, akinek a cicája a vásárolt, drága fekhelyen alszik mindig? De csak őszintén:)
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok.
Hát én kevés olyan cicáról hallottam, aki hajlandó lett volna legalább ránézni a gazdi által vásárolt drága fekhelyre.
Ehhez képest a miénknek csak próbaképpen kitettem a szállítóboxát, bele egy plüss takaróval, és magam se hiszem el, de tök szépen beleszokott. Ez baromi praktikus, mert így neki az nyugit, és otthont jelent, nem parázik ha utazunk, vagy orvoshoz viszem.
Úgyhogy ha mindenképpen akarsz neki valamit venni, akkor inkább boxot, az zegzugos, el lehet benne bújni, és ha megszokja otthon, az sok kellemetlenségtől megszabadít a későbbiekben.
Nálunk azért szerencsére használva van a macskabútor (csak a teteje). Volt, hogy egy nagyon kis csudi macskafekhelyet vettem, és szó szerint - mint ahogy felettem említették, - rá se nézett. Hónapokig állt ott, mire inkább elajándékoztam. Az én cicámnak nem jönnek be a formatervezett macskaalagutak sem, kizárólag egy erre a célra nemesített bevásárlószatyorra bukik.
Fanni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!