Hány millimétert szabad levágni a cica karmából?
Cicus befogadott, nem tudja visszahúzni a karmát és mivel öreg is nem nagyon megy ki a házból se, hogy koptassa. Kaparófa szintén nem érdekli. Nehezíti a járását és szegény mindenben el is akad. Nem akarok véletlen se belevágni az élő részbe.
Állatorvos is kilőve, kocsitól, doboztól, idegenektől retteg, tőlem is. Aput imádja, szóval a terv, hogy apu fogja én meg karmot vágok.
A cicának nem kötelező az oltás.
Én úgy szoktam, hogy kinyomomna körmét, hogy kibújjonba helyéről, és egy olyan 4-5 milit vágok, attól függ mekkora az adott köröm. Nekik általában látszik benne az ér, egy kis fekete vonal, azt nem szabad megvágni. Egyszer nekünk az állatorvos azt mondta le lehet vágni amíg a köröm vissza hajlik.
Utolsó, kapott, macskamentával beszórtuk
Nem érdekli
Ugyan már, simán le lehet vágni a körmét. :)
5 cicából egy morog és fúj meg rugdos közben, de meg lehet oldani. Akar a törölközőbe becsavarós módszer is jó lehet ilyenkor.
Itt az állatorvos 5 ezerért vágja. Én itthon ingyen, két hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!