Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek a cicammal ha...

Mit tegyek a cicammal ha elutazunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagy fejtores ez nekem, folyamatosan ezen gondolkodom.

Kisvarosban elunk egy tarsashazi lakasban, itt sajnos nincs cicapanzio es nem ismerunk senkit.

Tervezunk elmenni 3-4-5(nem tudjuk meg pontosan) napra

Autoval 850km-t teszunk majd meg, igy nem hiszem hogy idealis lenne vinni magunkkal.

Mit tegyek a cicaval? Sajnos itt nincs senki akire bizhatnam

Karacsonykor elmenunk szombat reggel es vasarnap estere ertunk haza, addig egyedul hagytuk(2alom, sok etel, viz)

Semmi baja nem lett csak sokat nyavogott, nem mentunk el sehova idaig ezert picit zavarodott volt

Magarahagyni nem merem ilyen hosszutavra

Szerintetek mit tudnek tenni?

2023. márc. 15. 17:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van csak benti cica. Nem tudom utaztatni, mert bepánikol, sokkot kap. Eddig ha elmentünk több napra, egy rokonunk lakott addig a házban, és vigyázott a cicára. Amióta a rokon külföldre költözött, így kerestünk cicasittert aki reggel, és este is átmegy a cicához. Megeteti, friss vizet ad neki, játszik vele, almot takarít. Első alkalommal sík idegek voltunk, de minden jól ment. Pénzbe kerül, de még mindig jobb mint egy idegen helyen a panzió. Macskák zöme sokkot kap ha a komfort zónáját elhagyja. Adj fel egy hirdetés a facen, hogy cica sittert keresel.

Bár nekünk már rég be van kamerázva a lakás belülről, de a cicasittert is tudtuk nézni , hogy tényleg ott volt ( tudott a kamerákról, mert mondtuk, hogy van macskafigyelő kamera)

2023. márc. 15. 18:38
 12/22 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek, az utolso hozzaszolo irta a cicaszitterkedest es mar felvettem a kapcsolatot valakivel.

Meg nem volt cicam, ezt a cicat fel eve fogadtam be amikor az utcan volt kidobva es elutve is. Nem volt meg cicam de nem hagyhattam ott igy befogadtam

2023. márc. 15. 18:39
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Magammal vinném , még a kutyát is . Legnagyobb pánik számukra a mások

idegenek társasága pláne panzióban több állat között .Inkább nálam velem legyen etetem látom és felügyelem . Egyszer mikor kölök voltam nyaralni mentünk 1 hetre , szomszédra lett bízva állat , hazajöttünk eltűnt tőle és később került elő este halálos betegen és reggelre meghalt .

2023. márc. 15. 18:48
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én se hagynám magára ennyi napra és gondolom magatokkal se akarjátok vinni,mert lesz olyan program amiben ő nem vehet részt.Panzió vagy valamilyen rokon,barátnak kell odaadni arra a pár napra.Esetleg tényleg keress valamilyen szittert a neten.
2023. márc. 15. 20:21
 15/22 anonim ***** válasza:
65%

Az egyes egy büdös szóval sem írt ilyet, hogy felügyelet nélkül hagyod a macskád. Neked kéne először értelmezni a leírtakat, te egybites.

2023. márc. 15. 20:46
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Én sem vinném, hanem cicaszittert keresnék. 3 cicánk van jelenleg, mi úgy oldottuk meg anno hogy nem jártunk el sose nyaralni mióta megvannak. Nem az ő hibájuk. Igy jött ki. Strandra elmegyünk de az csak pár óra.
2023. márc. 15. 21:28
 17/22 A kérdező kommentje:

15-os hsz:

“ Érdeklödnék,hogy minden rendben nálad??? Mert,hogy állatot sem hagyunk magára...vidd magaddal”

Te a fent leirtak alapjan mit szurtel le?

2023. márc. 15. 21:38
 18/22 anonim ***** válasza:

"1., nem hagyom magara felugyelet nelkul a macskam, ha igy tennek nem probalnek meg megoldast keresni, tapasztalatokat gyujteni. Ezt hol olvastad?

Eloszor ertelmezz, majd irj helyesen."

Ott a mondat elején az egyes. Gondolom rosszul "címezted".

2023. márc. 15. 22:14
 19/22 anonim ***** válasza:

a hetesnek beszóltál az első mondatban, utána meg az 1-nek írod

Te ez alapján mit szűrtél le?

2023. márc. 15. 22:17
 20/22 A kérdező kommentje:
Azt a 7-es hozzszolonak irtam, amit ket pontba szerettem volna foglalni, de vegul csak egyet irtam le. :)
2023. márc. 15. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!