Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek? Szerintetek...

Mit tegyek? Szerintetek meggyógyul?

Figyelt kérdés
Hetek óta járunk az orvoshoz injekciót,infúziót kap a cica(5 éves) Mindig dorombolt, és hunyorhott rám, még doki után egy perccel is. Már két napja nem dorombolt,a szemét is alig akarja kinyitni,csipàs is, és a hàrtya félig rá van húzódva,ami fehér színű. Az szája se rózsaszín.Büdös is,a szája is,ereget is,pedig napok óta nem evett.(inni iszik)Eddig nem csavargott,most igen.Ha itthon van napozik,ha nem süt a nap akkor a hàzàba van.Kinti cica,de most bekéreckedett,beengedtük.Sokat nyàvog,nem szokott.Van a hasán egy dudor, fáj neki.Holnap vesznek vért,meg tudjuk mi a baja.Addig is reménykedek hogy nem haldoklik..

2023. márc. 14. 17:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Egy kérdést tettem fel,vagy vártam volna valami nyugtató szót,hogy nem haldoklik a macskàm,de azt nem,szàmon lettem kérve,kioktatàst kaptam...ha tudtam volna hogy ez lesz,nem is írtam volna ide... köszi
2023. márc. 14. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
A leírtaid alapján igen sanszos, hogy halálosan beteg. Ha nem eszik a macska, 3-4 nap után elkezdi lebontani a szervezete a májon keresztül a zsírt, ami végül májelégtelenséget okoz. A "csavargása" inkább bujkálás, keresi a nyugodt helyet. Enyém a komód alá húzódott halála előtt, hiába vettük ki, rögtön bújt vissza. Szorítok, hogy megtalálja a doki a betegséget, de sajnos nem mindig a legfelkapottabb orvos a legjobb. :(
2023. márc. 14. 21:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos én is azt tapasztalom,amit te a komóddal..
2023. márc. 14. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha egy macska nem mosakodik már, nem rendezi a szőrét ott nagyon komoly baj van. Félő, hogy az elpusztul. De én is azt javaslom, hogy nézzetek másik orvost, mert őszintén ez a doki eléggé sarlatánnak tűnik.
2023. márc. 15. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!