Minden macska ilyen nagyképű?
Mindig is akartam egy benti cicát gyerekkorom óta. Kertes házban nőttem fel sok cicával. Sok csoportot, oldalt, videót néztem a cicákról, mennyire hálásak a befogadott cicák, stb.
Mi menhelyről hoztunk végül egy cicát, egyből kiválasztott minket, puszikat is osztott, nagyon szimpatikus, bújos, aranyos cicának néztem.
Hazahoztuk, első nap meghúzta magát, nem nagyon ugrált fel sehova, nem rosszalkodott.
Azóta eltelt 3 nap, és már elegem van belőle, sajnos egyre inkább kezdek kiábrándulni belőle. Felugrik mindenhova, mosogatóba, pultra, valamiért az asztalra nem nagyon. Szétkarmol minden bútort, van kaparófája, néha használja azt is.
Az első 2 napban bùjt, dorombolt, követett minket mindenhova, mint egy kutya, de most már csak várja a kaját és csicskít minket rendesen egész nap. Persze most majd megkapom, hogy húú neked aztán nem való cica, őket szolgálni kell. Hát én nem akarok sem szolga sem csicska lenni. De a csoportokban amilyen cicákat hirdetnek, hogy jajj milyen hálás, kedves, bújos cica, szeressetek bele stb, szerintem az összes ilyen alapból. Számomra kiállhatatlan. Egyébként 8 hónapos ivartalanított nőstény cica.
Kérdező, te vagy az aki saját magát szórakoztatja itt jelenleg és nem mi.
A lényeg az egészben, nem csak a macskának kell megszoknia a helyet hanem neked is szoknod kell még, hogy macskád van.
Részemről ezba kérdés lezárva/megválaszolva.
Ha még érzel magadban erőt és kreativitást akkor folytasd több oldalon a válaszolók minősítgetését.
Gratulalok neked kerdezo a mocskolodo privathoz is.
Szanalmas vagy, csak magadat jaratod le.
Csak nézem, hogy milyen lett a stilus Magyarországon. A kérdező nem tudom, milyen iskolába járt. Én 71 óta külföldön éltem. Au usa-ban voltam állatmentő, az utolsó években, 15 évig, macskákkal foglalkoztunk. megdöbbentő az itteni felfogás az állatokról, valamint amilyen stilusban fejezi ki magát valaki, akinek adtak egy élőlényt, mit művelne, ha örökbe fogadott volna egy gyereket, és az bekakilna? Jesszusom! Más országokban az állatról tudják, hogy mivel jár, mert van kultúrájuk, ami itt hiányzik. Ha
ilyen a kérdező személyisége, már eleve nem kapna macskát. Tessék művelődni, olvasni, én is a pszichiátert javaslom kezdetnek. Szegény állatot sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!