Beengeded a cicadat az agyba?
Az én cicám nagyon kis hálás, nem panaszkodó jószág (kóbor volt kiscica-korában, valószínűleg emiatt) - nyávogni még nem is nagyon hallottam, csak "nyekken" néha egyet. Kizárhatnám nyugodtan, nem szedné szét az ajtót, nem is nyervogna.
De nem zárom ki, szeretem a közelségét. Ő is biztonságosabban érzi magát, ha a közelünkben aludhat.
Kedves, simulós cica, aki mindig érdeklődik hogy mit csinálunk. Nem kifejezetten bújós, dorombolni se szokott.
Ma hajnali négykor kitalálta, hogy extra ragaszkodó lesz :D Azzal keltett, hogy szinte belemászott a szemgödrömbe, annyira bújt. Aztán dorombolva odabújt a fejemhez, majd ugyanezt a procedúrát előadta a páromnak is - ő hajmosást is kapott (nagyon rövid haja van)
Felébresztett? Naná. Eleve nem aludtam túl jól a front miatt, most is olyan vagyok, mint a mosott szr.
Megérte? Abszolút. Kis 3 kilós szőrcsomó, aki tele van szeretettel, és ezt ki is mutatta - azt, hogy nem az én biológiai órámhoz állította ezt a programot, hát istenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!