Tégla lakásban (tehat nem panel, azt hiszem ez masszivabbra van megcsinalva) hallhatja az alattam lakó, ha a macska futkározik?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 10:46
2/24 anonim válasza:
Az az aljat betontól is függ mert a modernebbek már tartalmaznak zajszigetelesésre is alkalmas hőszigetelő réteget, ami hungarocel szokott lenni. A régi típusú paneleknél ez nem volt meg. Tehát a kérdésre a válasz: Attól függ milyen technológiával alakították ki nálad a födémet, illetve milyen a járófelület, járólap, parketta szőnyegpadló...
3/24 anonim válasza:
Hiába tégla, ha az emeleteket elválasztó padlózat/mennyezet vasbeton.
4/24 anonim válasza:
Ilyesmi lakásban éltünk, vastag padlószőnyeg és sima szőnyeg társaságában, az alsó szomszéd sosem szólt a cica miatt, ha hallotta volna tuti szóvá tette volna.
5/24 anonim válasza:
4, miért tette volna szóvá? Én is hallom a szomszédok macskáit/kutyáit, de háttérzaj, szóval leszarom, nem teszem szóvá
6/24 anonim válasza:
Téglaházban lakunk sosem szólt az alattunk lakó, hogy hallaná a tacsink kopogását pedig nincs mindenhol szőnyeg és ugye a körme az kopog.
Nem hiszem, hogy egy cica léptei hallatszódnának.
7/24 anonim válasza:
Na, csak próbáljon meg szólni, hogy a cicám napi pár percet futkározik, azzal a puha mancsával. Nem hall az semmit! Amúgy meg én is elviselem a kölykeik futkározását, ordibálását, visítását, dübörgését, ugrálását!
8/24 anonim válasza:
Hallatszik ha fut a macska?Tán patkó van a mancsain?
10/24 anonim válasza:
Az attól függ, hogy a macskád milyen és mennyi edényt, stb. borít fel a "futkározás" közben! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!