Mennyire rossz minőségű a Royal Canin száraztáp? Mennyire tesz rosszat a macskának, ha csak ezt a tápot tudja megenni? Kevesebbet fog élni?
Tudom, sokan itt úgy tekintenek rá mint a méregre, viszont az én macskámnak csak ettől a fajtától nincsen hasmenése.
Egész eddig Real Nature száraztápot kapott, viszont valamiért egy idő után kialakult tőle a hasmenése. Elvittem állatorvoshoz kapott gyógyszert illetve gyógytápot, viszont miután visszatértünk a tápra, ismét hasmenése lett. Vettem neki ugyanabból az ízből egy új zacskóval, hátha megromlott vagy valami, de a hasmenés maradt, kipróbáltam márkán belül több ízt is, viszont ugyanúgy hasmenése volt tőlük.
Ezen felül próbáltam a Purizont, Happy Cat-et, Applapaws márkát is, de mindtől hasmenése volt, majd adtam egy esélyt a Royal Canin Sterilizednek, és ez az egyetlen, amitől nincs hasmenése.
(természetesen minden esetben betartottam a tápszerváltásnál szükséges szabályokat)
Mennyire tesz rosszat a macskának hosszútávon, ha csak a Royal Canin tápot tudja megenni?
Hat nezd, nincs benne sajnos hus, cserebe sok vitamin van benne. Szoval olyan rosszat nagyon nem tesz, csakhat husevo allatot szinte vega etrenden tartani...
De ha egyszeruen ettol nincs hasmenese csak, akkor most mit tudsz tenni, add neki.
Talan annyit megprobalnek, hogy a tap melle heti haromszor-negyszer foznek kulonbozo husit neki.
Hatha igy birna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!