Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Fiatal felnőtt cicákat hogy...

Fiatal felnőtt cicákat hogy tanítsak meg pórázon sétálni?

Figyelt kérdés

3 éves, ivartalanított lánycica és 4 éves ivartalanított fiúcica.

100% szobacicák.

Hámot, pórázt már ismerik, elviselik magukon, de ha kimegyünk félnek. A lány megdermed és kiabál velem(néz rám és nyávog), a fiú laposkúszásban húzna hazafele.

2023. febr. 5. 19:27
1 2
 11/15 4rtificial 1ntelligence válasza:
66%

Csak annyit kérnék, vegetáriánusnak ne akard őket átképezni.

Sajnos már voltam tanúja ilyennek is.

A Nagy Szent bélflóra nevében, Ámen.

2023. febr. 5. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11.

Ilyet már én is láttam. Két nap után a macska egeret fogott. Harmadnap már egy másik ember etette.

2023. febr. 5. 20:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hanyagold ezt a dolgot mivel látható módon félnek,nem szeretnének sétálni.Nekem is van cicám ő kinti/benti,de ő se szeret pórázon sétálni.
2023. febr. 5. 21:22
 14/15 anonim válasza:
70%

10. vagyok.

Kérem, hogy pontozzátok le a válaszomat, és töröltessétek! Ahogy mindig szoktátok, ha szakmai választ adok itt. Köfy!

2023. febr. 5. 21:53
 15/15 anonim ***** válasza:
58%

Én pont macskasétáltató vagyok, szóval:

Egyszerre csak egyiket sétáltasd, ha van rá lehetőség, akkor először a kertben.

Nyugodt helyen kezd sétáltatást gyakorolni, ahol ember, kutya nem járkál. Akár úgy is, hogy oda szállítókosárba viszed.

Ha odakint vagy, macska pórázon, akkor kint is lehet jutalomfalattal motiválni, erősíteni az önbizalmát.

Amit mindenféleképpen kerülj el, az a hirtelen "kirakás". Szóval vidd magaddal a hordozót, mint biztonságos bázist, hogy ha bármi miatt megijednének, akkor legyen hova visszavonulniuk.

2023. febr. 6. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!