A te cicád milyen kedves?
Lassan egy éve, hogy van cicánk. A lányom szeretett volna nagyon. Én és a fiam kifejezetten kutyások voltunk és a cicákról negatív véleményünk volt. Azt feltételeztük, hogy undokok, nagyképűek, kellemetlen alakok.
A kis jövevényünk felülírta, nagyon nagyon kedves, okos és - mások mondták rá, de szerintem van benne igazság, magas az érzelmi intelligenciája.
Ha a ti cicátok is kedves, írnátok róluk néhány kedves történetet, esetet?
2 cicánk volt, testvérek.
Az egyikük már elhunyt. Ő kiskorában egy mindenbe az orrát beleütő cica volt, akaratos (ha kajáról volt szó), de mellé nagyon cuki is tudott lenni, csak ostoba volt.
A másikuk még él, ő kiskorában nagyon gyáva volt, később vadóc lett, majd az ivartalanítása után ellustult, mára szerintem az agya is kissé megkopott, valahol hiányzik az az értelmes csillogás a tekintetéből, a gazdái nagyon elkényeztették...
Illetve van egy félig-a-mienk macska, ő nagyon idős, +10 éves, ő csendes-bölcs macsek, de nagyon kikényszeríti a simogatást. Ő nem ivartalanított, de már túlvan azon a koron, amikor ennek szerepe volt. Annyi, hogy még odacsap a kutyáknak is, ha azok piszkálják. De az emberekkel szemben barátságos egy idő után. Minket se fogadott el rögtön, sokáig csak messziről nézett vagy nagyon lassan jött oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!