A nőstény macska fúj a gyerekére és ellenségeskedik vele, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Lefialt a macska és egy kicsi meg lett hagyva nekünk, a többit elajándékoztuk. És ugye mikor elég idős már a kicsi, akkor az anyja nem engedi tovább szopni és agresszív lesz vele. Morog rá, fúj, odacsap meg ilyenek, néha ha én is felemelem ilyenkor akkor felzaklatott hangot ad ki meg fújtat, de a simogatástól megnyugszik. Mit lehet tenni hogy javuljon a kapcsolat a két állat között? Az idővel javul?2023. febr. 1. 16:45
11/12 Cica2010 válasza:
Nekem is ez volt. Pár hónapig ő is ezt csinálta a macskám, de rákerestem a neten és ez normális. Az anya macska szerint elég volt a szoptatásból és a gyerekeskedésből ezért megpróbálja elválasztani magától a kismacskákat szerintem ennyi az oka
12/12 anonim 

válasza:

Sztem ivartalanítsd őket. Már csak azért is, mert ha egymással szaporodnak, ahogy a 9es is írta, béna, beteg kiscicák születnek. Embereknél is, ha közeli rokonoknak lesz gyerekük, pl. testvéreknek, az jó eséllyel testi, vagy értelmi fogyatékos lesz, 70-80 körüli IQ-val, esetleg mind3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!