Mit gondolsz erről a macska kajáról?
Nem érzékeny gyomrú a macskám, viszont anno , mikor Applaws tápot evett abba se volt gabona.
Idáig mindig drágább tápot evett, pl:Applaws, Brit Care.
Viszont nincs már pénzem ilyen kajákra, a boltokba egyre drágább minden, a fizetésem pedig nem nő :(
Olcsóbb tápra kell váltanom, jó lesz ez ?
Nem jó minőség, de ilyen árkategóriában nem is fog senki olyan eledelt venni, ami húst is tartalmaz. Nem hogy fogyasztásra alkalmas húst is.
A szárnyasfehérje sajnos nem egyenlő a hússal, sőt, nem igazán fog tartalmazni húst. Én nem etetném ezzel a macskámat.
Hogy mást is említsek csak kiemelve, nem tudom nedveseledelt adsz-e mellé, úgy sejtem nem, így fontos a taurintartalom, ami jelen tápnál 1000 mg. Ez nem megfelelő a macskáknak, a minimum 1500 mg. Így nem minősíteném én ezt teljes értékű tápnak, nem megfelelő a cicának.
Nyugodtan kaphatom a lepontozást és ellenérveket, hogy de kinek a macskája élt ezen 20 évig, erre csak azt tudom mondani, hogy ugyanúgy ahogy az embereknél, lehet szerencse és genetika is.:) Mi sem étkezünk teljesen egészségesen, rájárunk a gyorséttermekre, eszünk olyat, amiről azt hisszük hús, de jobb ha nem tudjuk mivel mérgezzük magunkat, mégis mindenki máskor fog meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!