Miért nyávog a cicám egész nap, főleg éjjel?
Tévedsz, utolsó válaszoló, a cicák nagyon jól érzik magukat a lakásban.
Szerintem az lehet a gond, hogy kicsit el van kényeztetve, sajnos én is estem már ebbe a hibába egy korábbi macskámmal.
Nem tudom, mennyire tudtom éjjel besötétíteni, ha redőnyötök van, húzzátok le teljesen, nekünk ez bevált, amig sötét van, nem nyávog a cicánk és tudunk tőle aludni.
Csatlakozni tudok közvetlen előttem íróhoz,ha 7 hónapos és még "valódi" kislány,akkor sztem tüzel épp,és azért nyávog,aztán majd jön a "befordulás,farok félrecsap,és kürrögünk...".Ezt az állapotot a legjobban az állatorvos tudja neked "diagnosztizálni".
DE!!!Egy ékes példa volt Hamu cicám tegnap éjjel:Ő nagyon békésen alszik a a takarónkon éjszakánként,akkor kel fel,ha az óránk csörög.24.-én leutaztunk anyumékhoz,és csak tegnap jöttünk haza,addig a barátnőm jött át napi 1x megetetni és játszani vele egy kicsit.Tegnap mikor hazaértünk,hatalmas dorombolásokkal fogadott,éjfélig néztük a TV-t,benne feküdt hol az én,hol a párom ölében,szóval egy tündér volt.Éjfélkor lekapcsoltuk a TV-t,mondván hogy alszunk,cicusunk mint egy ördögfióka,aki arra várt,hogy végre csend legyen,felpattant,és elkezdett a játékaival játszani,loholt mint akit kergetnek,egyszóval egyértelmű jelzés volt,hogy így állt bosszút,mert otthon hagytuk,ugyanis mikor ezt fél órán át előadta nekünk,"apukája" fogta a kedvenc játékát,mondván hogy játszunk,de arra se mozdította a füle botját sem.Aztán mikor már 3x kergették egymást,megunta,lefeküdt a takarómra,és aludt tovább.
Ez is elképzelhető egy kölyök,vagy fiatal felnőtt macseknál,de MI nem látjuk a tiédet,hogy mit csinál,így nehéz bármit is mondani.Ha nagyon idegesít,vidd el orvoshoz,hátha többet mond.
B.U.É.K
a 2. válaszolónak (14:34) üzenem finoman:
a jó k.u.r.v.a. anyádba takarodsz vissza te ostoba önző zoofób mocsadék! a kedvenc macskáimmal tépetem ki a retkes beleidet amit édesanyáddal etetek meg, mert még arra sem vagy méltó, hogy eleségül szolgálj az én incifinci kiscicáimnak. remélem kihal a fajtád még ma te büdös troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!