Veszélyes a cicáknál a fogzás? 6 hónapos múlt a cicám és 2 hete furán viselkedik. Már nem is nagyon eszik, teljesen lesoványodott. Ha hozzáérek nyűgösen morog. Inni iszik, de már a puha, könnyen rágható ételt sem eszi meg.
És hogyha mászkál,nem dőlödözik?
Nem akarlak megijeszteni,csak mondom,hogy így viselkedett az én macskám is,akit megmérgesztek.
Sűrgősen vidd el a dokihoz!
Ne aggódj, ha csak fogzás, akkor nem gáz. Nekem öt macskám van, de csak egynél volt fogzás. Rövid időnbelűl kiheveri, de azért dokihoz vidd el!
P.S.:Jobbulást a cicának!
Szia.
Én is azok táborához csatlakoznék,aki az orvost javasolja,mutasd meg neki.
DE!!!!A cicusod nőstény,vagy kandúrka?Nekem jelenleg (még)nőstény cicuskám van,és ő még nem volt 6 hónapos,mikor január 2.-án betüzelt.Ezt hasonló tünetekkel járó két hét előzte meg(nem evett,lefogyott,kedvetlen volt,stb...)és miután elutaztunk vele,az apartmannál,ahol laktunk megérezte egy fiúcicus "illatát" és bebagzott rögtön,tudod a szokásos:Farkinca félrecsap,térd behajlít,és kürrögünk-morgunk,ahogy a torkunkon kifér éjjel-nappal.
Tehát,ha kislány a cica,akkor ez is benne van a pakliban,de mivel a cicát nem látja itt senki,mindenképp megérne egy állatorvost felkeresni,pont a mérgezések(mint előttem is írták) és egyéb betegségek kizárása végett.
Fogzástól nem kéne ennyire nyűginek lennie.
Boldog Új Évet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!