Lehetne-e így macskám?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, egyedül élek. Délután 4-kor, másik héten este 6 után érek haza. Reggel hatkor már elmegyek dolgozni. Benti cicákkal nőttem fel és nagyon hiányoznak nekem, mióta három hónapja elköltöztem a szülői házból. Milyen idős macskát lenne így érdemes magamhoz fogadnom? Egyáltalán fogja-e bírni, hogy sokat kell egyedül lennie?🙁 Természetesen csak bent lehetne a lakásban. Kicsi lakásról van szó.2023. jan. 12. 17:05
11/11 anonim válasza:
Tesómé nappal aludt, este (9- reggel 6ig) lent volt a kertben. Enni meg szeretgetésért járt haza. De az olyan macska volt, hogy nem próbált átszaladni az úton a kocsi előtt, hanem megvárta, amig elmegy mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!