Mivel csillapíthatók cicám fájdalmai?
Milyen fájdalmai vannak?
Emberi gyógyszert semmiképp ne adj neki, azok többsége cicáknak méreg!
Az én cicàm még pici volt,amikor eldöntötte,hogy lerepül a 4. emeletröl...
Fàjt a làba nagyon,mi kammilàztuk neki,màr ahogy engedte,mert lenyalogatta.
Hagyni kell 4-5 nap,és helyre fog jönni!
Söt még erösebb lesz,mint elötte.
Amit most irok ezért ne nézzetttek le,ne hàborodjatok fel,de egy bizonyos orszàgban a cicàk làbait még kölyökkorukban eltörik,mert ha utàna helyrejön 3-szor erösebb lesz.
Most én ezt nem probàltam,nem is àll szàndékomban,de azt akarom csak kifejezni,hogy a cicàd magàtol helyre jön,ha törés,vagy zuzodàs!
Hagyd pihenni egy meleg radiàtor mellett,adj neki enni,és inni,néhàny nap meglàsd,mintha ujjà varàzsoltàk volna!
Találtam egy cikket, de nem tudom adjak e neki.
"Állatorvosi vény nélkül is beszerezhető a gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású, gyógynövényeket tartalmazó Mobileaze oldat , ami izületi megbetegedések kezelésére, idős kutyák izületi panaszai esetén (nehéz felállás, bicegés) és diszplázia esetén is alkalmazható."
Hàt a Xanax szerintem csak vicc volt,legalàbbis remélem!
Vény nélkül kaphato amit talàltàl,és kutyàknak?
Akkor lehet hogy jo,csak ne olyan mennyiségbe add,ami felvan tüntetve,mert a kutya joval termetesebb mint egy cica,de lehet talàlsz akkor ilyet kifejezetten cicànak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!