Szerintetek megbízható ez a Bengáli macska tenyészet?
Figyelt kérdés
Csak a kiscicák vannak fent, szülőkről semmi, sem az eredményeikről...
Nektek mi a véleményetek?
2022. dec. 19. 19:26
1/5 anonim válasza:
A profilképén meg egy házimacskával van.
Némelyik bengálija elég érdekes fejű, nem tipikus bengálinak néznek ki.
Én tuti nem vennék tőle
2/5 anonim válasza:
Se cegnev, se kontakt, csak egy online e-mail form meg egy 'eldobhatos' mobilszam. Tuti hogy vaj van a fule mogott. Szaporito ez, nem hivatasos / legalis tenyeszto
3/5 anonim válasza:
(es most jon hogy de soooookkal olcsobb, es azert biztos van ugyanolyan jo mint a rendes tenyesztotol szarmazo)
4/5 anonim válasza:
Hát én nem tudom, de ez a honlap egy katasztrófa. A helyesírás kritikán aluli, a fekete alapon fehér betű pedig az iskolapéldája annak, hogy milyennek nem szabad lennie egy weboldalnak. Kifolyt a szemem.
5/5 anonim válasza:
A másik meg a Facebook... kamu profil, "Virag Kiraly" néven, de a linkből a Kovács Gizit már nem volt esze eltüntetni.
Nagyon bizalomgerjesztő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!