Aggódom cicámért. Kandúr Ivartalanítás után ez normális?
Sziasztok!
Tegnap ivartalanították kandúr kiscicámat. Orvos elmondása szerint jól bírta a műtétet viszont kicsit lassabban állt el a vérzése mint a cicák többségének de nincs mitől aggódni.
Miután hazavittem meg mindig vérzett, nem nagyon de nem a szokásos normálisnak mondott 1-2 csepp. Mivel felhívtam őket mondtak h vigyem vissza megnézik a biztonság kedvéért. Akkor kapott vérzés csillapítót és gallért.
Azóta itthon életvidám boldog eszik iszik pisil stb Minden normális (egyedül a gallért nem szereti).
Azonban ahogy figyelem a sebét azt látom hogy az egyik seb szépen már csak sötét/varas és lement a duzzanat a másik viszont meg most is piros és duzzadt nem tudom h ez normális-e vagy nagyobb gyulladás lenne? Nem gennyes mert azt figyelem de aránytalanul nagyobb mint a másik herejének a helye.
Az lenne a kérdésem h másoknál is előfordult már ilyen és ez teljesen normális ivartalanitas után?
Viszem majd pár nap múlva kontrollra, csak szeretnek addig is megnyugodni ha nincs gond.
Köszi szépen előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!